SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамска халка от бяло злато с диаманти

Халка бяло злато с диаманти 0.21 карата

Референтен №  YZ0011579

Наличност:  С поръчка

1 912 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 1.00 грам
0.21 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Представяме Ви разкошен пръстен тип халка от бяло злато 14 карата с 0.21 карата диаманти. Този красив модел тънък златен пръстен е перфектният избор за брачна халка, която да се носи в съчетание с диамантен годежен пръстен. Нежна и ефирна, изработена с внимание към най-малкия детайл, тази дамска златна халка с диаманти ще се превърне в любимото бижу на всяка дама. Диамантен пръстен, който винаги е там и се съчетава отлично с други бижута и всякакъв тип тоалети. Дамски златен пръстен с диаманти, който може да бъде носен ежедневно без да създава никакъв дискомфорт. Красиво бижу, което да поднесете като подарък и да се превърне във Вашия пръстен за годишнина или скъп пръстен до сърцето ви, носейки прекрасен спомен от личен повод. Тази елегантна дамска халка с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружена със сертификат за качество и произход. 

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02056686

R02056686

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута