SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамска златна гривна прав ред. Тенис гривна с диаманти от бяло злато 14 карата.

Диамантена гривна 3.36 карата

Референтен №  BL0001254

Наличност:  С поръчка

19 344 лв.

Гривна  от бяло злато 
14 карата 9.28 грама
3.36 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Елегантна и красива диамантена гривна от бяло злато 14 карата. Златна тенис гривна с диаманти във високо качество, монтирани върху 14 бяло злато. Диамантите са с общ карат 3.36. Тази златна гривна е класически модел от прав ред диаманти. Има здраво и сигурно двойно закопчаване. Дизайнът е на изчистен модел дамска гривна, която се съчетава с други бижута и часовници и ще се превърне в любим аксесоар за всяка дама. Диамантите върху гривната са инкрустирани плътно един до друг, като всеки диамант е индивидуално закрепен със златни стълбчета, които го държат здраво и сигурно. Плътността на диамантите придава на диамантената гривна невероятен блясък. С това бижу няма да останете назабелязни! Гривната е придружена със сертификат за автентичност и пристига при Вас луксозно опакована.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02066924

R02066924

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута