SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Златно колие с рубин и диаманти. Колие бяло злато с диаманти и рубин.

Висулка с рубин и диаманти 0.82 карата

Референтен №  KL0002633

Наличност:  С поръчка

1 824 лв.

Висулка от бяло злато
14 карата 2.00 грама
0.16 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
0.66 карата Рубин

Дамско златно колие с рубин и диаманти от колекция Color е истинско изкушение! Изработено от бяло злато 14 карата и инкрустирано с 0.66 карата рубин и 0.16 карата диаманти.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ефектно и нежно колие с рубин и диаманти, с което да заблестите на всеки повод! Фина изработка от 14 карата бяло злато, съчетано с бели диаманти и великолепен рубин в цвят "гълъбова кръв" в овална форма. Рубинът, като символ на силата, живота и любовта е камъкът, който олицетворява борбените личности и тези, които носят в себе си огън и жажда за живот. Колие с рубин е подходящ подарък за дама от зодия Лъв или Овен. Може да се подари и на дама, която има нужда да събуди в себе си повече кураж и увереност. Колие с рубин и диаманти е мощен амулет и пазител на страстната и дълготрайна любов. Отличен подарък за годишнина и най-вече за Рубинена сватба (40 години). 

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02066332

R02066332

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута