SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Класически годежен пръстен цена и качество в едно, изработен от бяло злато с диамант.

Годежен пръстен от бяло злато с диамант 0.20 карата

Референтен №  YZ0018904

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 857 лв.

Пръстен от бяло злато с диамант
14 карата 2.57 грама
0.20 карата Диаманти
Е-F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Класически златен годежен пръстен с камък. Нежен годежен пръстен от бяло злато с естествен диамант 0.20 карата. Златото, от което е изработен пръстенът е 14 карата, а диамантът е с чудесни характеристики.  Годежен пръстен с диамант, придружен със сертификат с пълно описание на бижуто, което гарантира неговите качества и произход. Красив и елегантен пръстен за годеж или подарък, който ще пристигне при Вас в луксозна кутия - готов за поднасяне. Това фино диамантено бижу от бяло злато може да бъде сбъдната мечта и да накара Вашата дама да заблести от щастие!

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J236482640

J236482640

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута