SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Класически тънък златен пръстен за жена, подходящ за годежен пръстен от бяло злато с един диамант

Годежен пръстен от бяло злато с диамант 0.26

Референтен №  YZ0003313

Наличност:  С поръчка

3 580 лв.

Пръстен от бяло злато с диамант
14 карата 3,54 грама
0.26 карата Диаманти
G SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Годежен златен пръстен от бяло злато с диамант с големина 0.26 карата. Нежен годежен пръстен с красив бял диамант, поставен върху висококачествено 14 каратово бяло злато. Диамантът върху този пръстен за годеж е сертифициран от HRD Антверпен Белгия и пристига при Вас със сертфикат, който гарантира неговите качество и произход. Ние в магазин за годежни пръстени София Shemay Diamond държим бижутата, които предлагаме да бъдат в най-високо качество и всички наши диамантени пръстени са придружени със сертификат. Годежният пръстен, който представяме на вниманието Ви е с един диамант в класически стил. Съчетава се отлично с други бижута, като диамантени обеци или висулка с диамант, както и може да се носи заедно с брачна халка. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J170000177521

J170000177521

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута