SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Пръстен от жълто злато с диамант, подходящ за годежен пръстен, пръстен за годишнина, пръстен за Св. Валентин или друг повод.

Златен годежен пръстен с диамант 0.20 карата

Референтен №  YZ0018907

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 499 лв.

Пръстен от жълто злато с диамант
14 карата 1,68 грама
0.20 карата Диамант
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен корона с диамант с големина 0.20 карата, Пръстен от злато 14 карата с класически дизайн и един диамант с високо качество. Годежен пръстен с диамант, захванат в златна корона с шест златни стълбчета, които го държат здраво и същевременно оставят достатъчно пространство и светлина, която да влиза при диаманта и да му позволява да блести. Красив, бляскав и царствен пръстен от жълто злато за истински кралици! Годежният пръстен ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J246981657

J246981657

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута