SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Годежен пръстен бяло злато диамант. Диамантен пръстен за годеж с диамант 0.10 карата.

Класически годежен пръстен с диамант 0.10 карата

Референтен №  YZ0015364

Наличност:  С поръчка

1 531 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.23 грама
0.10 карата Диаманти
F SI1 цвят / чистота
Дамски златен пръстен с диамант 0.10 карата. Пръстен от бяло злато 14 карата в класически дизайн, подходящ за годежен пръстен. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Златен пръстен с диамант от колекция "Classic". Класическите модели на дамски златни пръстени са с фина изработка, която позволява на диаманта да блести максимално много. Диамантът на този пръстен от бяло злато е с големина 0.10 карата. Той е поставен във "V"-образна каса, захванат здраво с 4 златни стълба. Касата на диаманта е отворена в долната си част, което позволява на светлината да проникне и освети фасетите в диамантения конус на брилянта. Така се дава поле на диаманта да блести с целия си потенциал. Пръстенът е подходящ за годежен пръстен и би бил прекрасен избор. Годежният пръстен с диамант е мечта за всяка дама. Този нежен годежен пръстен от бяло злато пристига при Вас със сертификат за автентичност и в луксозна кутия. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089401

R02089401

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута