SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Класически годежен пръстен с диамант 0.10 карата

Класически годежен пръстен с диамант 0.10 карата

Референтен №  YZ0018292

Наличност:  С поръчка

1 656 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.27 грама
0.10 карата Диамант
F VS цвят / чистот

Златен годежен пръстен с класически дизайн. Златото е 14 карата бяло злато. Диамантът е 0.10 карата. Бижуто е придружено със сертификат за качество и произход. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Тънък дамски пръстен с нежен дизайн, подходящ за пръстен за годеж. Този годежен пръстен от бяло злато е класически и традиционен, удобен за носене в ежедневието и се съчетава отлично с всякакви други бижута. Той е предпочитан модел пръстен от повечето дами, поради своята лека и комфортна изработка. Диамантът е подчертан, като е поставен в отворена каса, така че да влиза максимално много светлина и да го кара да блести с целия си потенциал. Диамантеният пръстен пристига при Вас с луксозна опаковка, която включва торбичка и елегантна кутия за предложението за брак. Придружен е със сертификат, който гарантира качествата на златото и диаманта. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089422

R02089422

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута