SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Класически годежен пръстен от бяло злато с диамант във форма princess 0.32 ct.

Класически годежен пръстен с диамант 0.32 карата

Референтен №  YZ0014071

Наличност:  С поръчка

4 093 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.60 грама
0.32 карата Диамант
E/F VS/SI цвят / чистота

Класически годежен пръстен с диамант във форма princess cut, изработен от 14 карата бяло злато. Бижуто е придружено със сертификат за качество и произход. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Годежен пръстен за принцеси с диамант във форма принцеса. Тази шлифовка на диаманта е по-рядко срещана от брилянт. Тя е в квадратна и кара диамантът да блести по специфичен начин, както и позволява да бъде поставен по-ниско от обичайното, което прави пръстенът по-прибран. Класическият дизайн е предпочитан сред годежните пръстени, защото се съчетава лесно и може да бъде носен ежедневно. Този пръстен бяло злато е едновременно класически и различен годежен пръстен, поради по-нестандартната шлифовка на диаманта. Всеки един пръстен за годеж от нашия каталог пръстени пристига при Вас в луксозна опаковка със сертификат. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02070645

R02070645

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута