SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Годежен пръстен от бяло злато с диамант 0.51 ct. от колекция Classic

Класически годежен пръстен с диамант 0.51 карата

Референтен №  YZ0015983

Наличност:  С поръчка

8 280 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.65 грама
0.51 карата Диамант
F SI цвят / чистота

Класически годежен пръстен бяло злато с диамант 0.51 карата. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Търсите диамантен годежен пръстен? Заложете на класиката и изберете за своята любима изчистен дизайн от бяло злато с половин карат диамант. Този годежен пръстен е класиката, която е непреходна и вечна. Изработен е от 14 карата бяло злато, а на върха му блести и пленява цял половин карат диамант в отличен бял цвят и чудесни пропорции. Диамантът на годежния пръстене е поставен на 4 златни стълба, които символизират 4-те основи на домашното огнище. Годежният пръстен с диамант е красиво и великолепно бижу, но освен това е с инвестиционна стойност. Още златни годежни пръстени с диамант можете да разгледате в нашата колекция Classic, а ако желаете да заложите на нестандартен годежен пръстен, то ние от Shemay diamond можем да Ви предложим голямо разнообразие от пръстени със скъпоценни камъни. Всички наши бижута са придружени със сертификат за качество и произход и пристигат при Вас в луксозна опаковка.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02064345

R02064345

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута