SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Класически годежен пръстен с диамант 0.03ct. и лазерно фасетирано злато. Уникален модел пръстен, който съчетава добра визия и достъпна цена на годежен пръстен с диамант!

Класически годежен пръстен 0.03 карата

Референтен №  YZ0011668

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 069 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.07 грама
0.03 карата Диаманти
F SI цвят / чистота

Годежен пръстен от бяло злато с диаманти 0.03 карата.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Един от най-красивите годежни пръстени е класическият годежен пръстен с един диамант, захванат на 4 златни стълба. Четирите златни стълба са символ на домашното огнище, а диамантът е вечният огън на любовта. Представяме Ви един уникален дамски златен пръстен, изработен от 14 карата бяло и инкрустиран с 0.03 карата диаманти. Моделът е на класически годежен пръстен, майсторски изработен да постига повече блясък и визия на диамант с по-голям карат. Този сватбен пръстен е перфектното съотношение за годежен пръстен цена и визия. По краищата около диамантите е създадена специална обработка на златото, наречена лазерно фасетиране. С нея се постигат фини блестящи елементи по бялото злато, които карат бижуто да блести зашеметяващо. Всяка дама заслужава диамантен пръстен за годеж, а бижутата на Shemay diamond са още по-специални, зашото са придружени със сертификат за автентичност и луксозна опаковка.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02056706

R02056706

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута