SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Годежен пръстен бяло злато с диамант 0.08 карата

Пръстен от бяло злато с диамант 0.08 карата

Референтен №  YZ0007576

Наличност:  С поръчка

1 620 лв.

Пръстен от бяло злато с диамант
14 карата 2,75 грама
0.08 карата Диамант
F SI цвят / чистота

Златен пръстен в класически дизайн, изработен от 14 бяло злато. Дамски пръстен с диамант, подходящ за годежен пръстен.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен от бяло злато с диамант 0.08 карата с високо качество. Диамантът е най-желаният скъпоценен камък, Той притежава мощна защитна сила и е неповторим блясък. Всяка дама мечтае на ръката и да заблести диамантен пръстен. В Shemay diamond предлагаме разнообразие от модели златни пръстени с диаманти, както и цветни скъпоценни камъни с диаманти. Класическият годежен пръстен е с един диамант и нежна златна халка. Той е деликатен и се съчетава с всяко ежедневие, тоалет, както и други бижута. Този пръстен за годеж пристига при Вас готов за подаряване, в луксозна опаковка, придружен със сертификат, който гарантира неговата автентичност.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Сертификат с №J238656797

J238656797

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута