SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Класически годежен пръстен с диамант в брилянтна форма 0.15ct.

Пръстен с диамант 0.15 карата

Референтен №  YZ0018293

Наличност:  С поръчка

1 987 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.02 грама
0.15 карата Диамант
F SI цвят / чистота

Класически годежен пръстен от бяло злато с диамант. Диамантът е с големина 0.15 карата, златото е 14 карата. Бижуто е придружено със сертификат за качество и произход. 

 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Представяме Ви класически годежен пръстен бяло злато с диамант 0.15 карата. Този тънък пръстен за годеж е фино изработен с внимание към детайла и предоставя комфорт на дамата, която го носи. Той отговаря на всички стандарти за изработка на златни пръстени с естествени скъпоценни камъни. Визията му е класическа и прави пръстенът елегантен завършен за всеки тоалет и повод. Съчетава се отлично с венчален пръстен или брачна халка и може да бъде комбиниран за в бъдеще с комплект дамски обеци бяло злато с диаманти или златно колие от класическата ни колекция. Моделът на пръстена позволява да бъде извършена корекция в желания от Вас размер. Всяко едно бижу пристига при Вас в луксозна кутия, готово да бъде поднесено, придружено със сертификат. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089421

R02089421

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута