SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Пръстен с пет диаманта 0.20ct. от бяло злато.

Пръстен с пет диаманта 0.20 карата

Референтен №  YZ0017818

Наличност:  С поръчка

2 042 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.10 грама
0.20 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота

Дамски пръстен бяло злато с диаманти. Пръстен с пет диаманта с общ карат 0.20к., изработен от 14 карата бяло злато и придружен със сертификат за качество и произход.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен с пет камъка - диамант, всеки от които е поставен в отделна каса и блести самостоятелно. Модел пръстен, подходящ както за годежен, така и за пръстен за годишнина. Всяка дама си мечтае за диамантен пръстен! В нашите колекции ще откриете много модели дамски пръстени, с които да зарадвате любимата! 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02083283

R02083283

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута