SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамски златен пръстен от бяло злато с диамант, подходящ за годежен пръстен

Класически годежен пръстен бяло злато с диамант 0.07 карата

Референтен №  YZ0014308

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 584 лв.

Пръстен от бяло злато с диамант
14 карата 2,00 грама
0.07 карата Диаманти
Е/F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Красив златен годежен пръстен, изработен от 14 карата бяло злато с диамант 0.07 карата в центъра. Нежен пръстен за дами с вкус към елегантните бижута, които харесват класически и фини изработки. Класически пръстен за годеж с интересна обработка на златото около диаманта, наречена "лазерно диамантиране", която кара диамантеният пръстен да блести с още повече разкош. Иновативна изработка, стил и класа - това е годежният пръстен от Shemay Diamond с диамант 0.07 карата. Този пръстен от бяло злато с диамант ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J249641936

J249641936

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута