SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Диамантен женски пръстен от бяло злато

Дамски пръстен от бяло злато с диаманти 0.18 карата

Референтен №  YZ0012313

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 794 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
8 карата 1,69 грама
0.10 карата Диаманти Round Brilliant
E/F SI цвят / чистота
0.08 карата Диаманти Baguette Cut
E/F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Уникален модел дамски златен пръстен от бяло злато с диаманти. Пръстенът е част от колекция Baguette на Shemay diamond, която е олицетворение на модерните дамски диамантени бижута. В изработката на този модерен дамски пръстен е вложено впечатляващо внимание към детайла. Той комбинира две диамантени шлифовки: багет и брилянт, които са поставени в централната му част. Бялото злато около диамантите е обработено по специална методика, наречена лазерно диамантиране, така че да наподобява диамантени фасети и да придава по-обемен вид на пръстена. От двете страни по халката пръстенът е допълнен с още диаманти във брилянтна форма. Този интересен и иновативен модел дамски пръстен с диаманти е подходящ за годежен пръстен. Той е перфектният избор на пръстен с диаманти цена и красота в едно. Годежният пръстен ще пристигне при Вас луксозно опакован и придружен със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J244031991

J244031991

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута