SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамска диамантена халка от розово злато

Диамантена халка розово злато 0.65 карата

Референтен №  YZ0015663

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 568 лв.

Пръстен от розово злато
14 карата 3.05 грама
0.39 карата Диаманти
F VS цвят / чистота
0.26 карата Диаманти
F VS/SI цвят / чистота
Дамски златен пръстен с естествени камъни диаманти, изработен от 14 карата розово злато.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Безспорно е великолепието и красотата на диамантите! Те ни носят усещане за съвършенство! Всяка жена мечтае да има поне един диамант в колекцията си от бижута, с който да се чувства като истинска кралица. Представяме Ви пръстен с диаманти от нашата колекция Baguette. Изкушение в розово и блясък от природата. Дамска халка с диаманти от 14 карата розово злато, която съчетава два вида шлифовка на диаманта. В центъра на халката са наредение диаманти с форма багет, а по краищата блестят нежни брилянти. Какъв по-добър подарък за любимата от златен пръстен с диаманти в най-високо качество? Златната халка е подходяща, както за подарък, така и за брачна халка, която да се съчетае с годежен пръстен с диамант. Всичките ни бижута пристигат при Вас луксозно опаковани и със сертификат. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089399

R02089399

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута