SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамски пръстен от бяло злато с диаманти 0.13к. от колекция Baguette. Този диамантен пръстен е на добра цена и е подходящ пръстен за годеж или друг повод.

Диамантен пръстен бяло злато 0.13 карата

Референтен №  YZ0017808

Наличност:  С поръчка

1 512 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти и ефектна обработка на златото, която го кара да блести.
8 карата 1.50 грама
0.06 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.07 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

ТазДамски тънък златен пръстен с диаманти. Красив и елегантен златен пръстен с 10 естествени диаманти в две различни шлифовки с общ карат 0.13. Петте централно поставени диаманта са в популярната напоследък шлифовка багет/baguette, която е с правоъгълна форма и неповторим кристален блясък. В четирите края на короната на пръстена са поставени 4 брилянта (кръглата форма на диаманта). Златото около диамантите е специално обработено, така че да блести като скъпоценен камък. Тази техника се нарича "лазерно диамантиране" и чрез нея златото се фасетира. Фината изработка на този модел златен пръстен с диаманти го прави истинско съкровище за ценителите на изящните бижута, създадени с мисъл и креативност. Моделът на пръстена съчетава в себе си, както визията на класически годежен пръстен, така и усещането за нестандартно и различно бижу, което приковава погледите. Диамантеният пръстен е с тънка халка от полирано бяло злато. Пристига при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02084165

R02084165

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута