SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Дамски златен пръстен от бяло злато с диаманти в различни шлифовки

Диамантен пръстен от бяло злато 0.23 карата

Референтен №  YZ0018088

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 732 лв.2 459 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 1.92 грама
0.05 карата Диаманти
F VS/SI  цвят / чистота
0.18 карата Диаманти
F SI цвят / чистота

Дамски пръстен бяло злато и диаманти. Златото е 14 карата, а диамантите са с общ карат 0.23. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Красив дамски пръстен, изработен от 14 карата бяло злато и инкрустиран с диаманти. Този модел пръстен грабва вниманието с интересната си визия, създадена чрез два вида шлифовки на диаманта: багет и брилянт. В комбинация двете шлифовки създават различен и дизайнерски стил на бижуто, придържайки се към модел на класически годежен пръстен. По този начин се съчетава класиката с тенденциите в бижутерията. Колекция Baguette е характерна със своята изчистена линия бижута от бяло, жълто и розово злато, които се съчетават отлично помежду си. В нея присъстват, както модели тънки пръстени, така и с по-масивни и обемни елементи. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089413

R02089413

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута