SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамски пръстен от жълто злато 14 карата и 0.25 карата диаманти в шлифовка багет и брилянт

Пръстен жълто злато с Диаманти 0.25 карата

Референтен №  YZ0016143

Наличност:  С поръчка

2 460 лв.

Пръстен от Жълто злато
14 карата 2.20 грама
0.25 карата Диаманти
E/F VS/SI  цвят / чистота
Дамски пръстен жълто злато с диаманти, изработен от 14 карата жълто и инкрустиран с 0.25 карата диаманти с два вида шлифовка.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Диамантен пръстен от жълто злато 14 карата с 0.25 карата диаманти. Този златен пръстен е част от уникалната ни колекция Baguette и съчетава в себе си две форми на диаманта: кръгла и правоъгълна ( брилянт и багет). Колекцията се отличава с изтънчени бижута с близка до класическа визия, но отличаваща се с неповторимият блясък, който носи съчетанието на различните диамантени форми. Моделът от жълто злато с диаманти е подходящ, както за годежен пръстен, така и за пръстен за юбилей, годишнина или друг повод. Той има нежна и тънка златна халка с изчистена линия, а короната му е украсена с блестящи диаманти. Всяко едно бижу, закупено от нас е придружено със сертификат и пристига при Вас в луксозна кутия и готово за подарък.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02062917

R02062917

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута