SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамски пръстен бяло злато с диаманти в различна форма и диамантена халка

Пръстен бяло злато с Диаманти 0.35 карата

Референтен №  YZ0017813

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 990 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.20 грама
0.28 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.07 карата Диаманти
F SI цвят / чистота

Дамски златен пръстен с диаманти, изработен от 14 бяло злато.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Прелестен дамски златен пръстен от колекция Baguette. Изящно изработен диамантен пръстен с два вида шлифовка на диаманта, който ще озари ръката на всяка дама. Този пръстен от бяло злато е инкрустиран с диаманти с високо качество, шлифовани във форма багет и брилянт. Спиращ дъха модел годежен пръстен с уникален дизайн! В колекция Baguette ще откриете разнообразие от диамантени годежни пръстени с великолепна визия и качество, пръстени за годишнина или друг повод, както и обеци с диаманти, висулки с диаманти и диамантени колиета. Всички наши бижута са придружени със сертификат за качество и произход и пристигат при Вас в луксозна опаковка. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02084166

R02084166

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута