SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Пръстен от бяло злато с диаманти 0.14 карата, съчетаващ в себе си два вида шлифовка на диаманта - багет и брилянт. Уникален диамантен пръстен с тънка халка.

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.14 карата

Референтен №  YZ0014959

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 680 лв.1 260 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 1.69 грама
0.07 карата Диаманти
F VS/SI цвят / чистота
0.07 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен от колекция Baguette с диаманти с общ карат 0.14, изработен от 14 карата бяло злато. Изумително колко фини са диамантените бижута, а колко изкуство е събрано в тях. Колко труд и мисъл са вложени в една миниатюра, само за да накарат една жена да заблести от щастие, получавайки своето предложение за брак или подарък от любим човек. Моделът пръстен съчетава две диамантени шлифовки: багет и брилят. Всеки диамант е шлифован и прикрепен поотделно с фини златни стълбчета. Ето защо този диамантен пръстен блести с уникален блясък и очаква своята притежателка. Златният пръстен с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089415

R02089415

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута