SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Пръстен от бяло злато с диаманти 0.15 карата от колекция Baguette на Shemay diamond София.

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.15 карата

Референтен №  YZ0017265

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 951 лв.1 463 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 1.62 грама
0.04 карата Диаманти
F VS/SI цвят / чистота
0.11 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Диамантен пръстен от бяло злато 14 карата от колекция Baguette. Колекция Baguette се отличава с атрактивни модели пръстени, обеци и колиета. Тя е специално посветена на диамантената шлифовка Baguette и съчетава в моделите си два или повече вида форми на диаманта. В този модел златен пръстен, съчетанието е от baguette и brilliant (правоъгълна и кръгла форма на диамантите). В центъра са поставени един до друг три baguette диаманта, а от двете им страни има по три brilliant диаманта. Тези девет диаманта са поставени на по-високо ниво, а след тях има цяла диамантена корона с брилянти. Оставен е максимално много "въздух" в дизайна, което доставя светлина на диамантите и благоприятства блясъкът на този годежен пръстен. Специална колекция за специални дами! Златният годежен пръстен с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна подаръчна кутия, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089414

R02089414

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута