SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамски годежен пръстен с диамант във форма овал и диамантена халка

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.88 карата

Референтен №  YZ0018584

Наличност:  С поръчка

9 240 лв.

Пръстен от бяло злато
18 карата 3.32 грама
0.30 карата Диамант 
F SI цвят / чистота
0.58 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
Дамски пръстен бяло злато с диаманти. Златото е 18 карата бяло злато, а диамантите са с общ карат 0.88 в три различни форми - багет, брилянт и овал.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Колекция Baguette е една от най-впечатляващите колекции, които някога сте виждали! Тя е вдъхновена от кристалния блясък на шлифованият диамант във форма "багет". Това е правоъгълна форма на диаманта, която е стъпаловидно фасетирана и придава специфични отблясъци на бижуто, върху което е поставена. Тази шлифовка позволява на бижутерите да творят, да развихрят въображението си и да създават бижута с характер! Ние от Shemay diamond с радост Ви представяме диамантените си изкушения от колекция Baguette! На Вашето внимание е пръстен от бяло злато 18 карата с диаманти в един от най-белите цветове, които природата ни предлага - цвят F.  Акцентът на този дамски пръстен е централният диамант, който е шлифован във форма "овал" и е с големина 0.30 карата. Овалът е една от най-предпочитаните форми. Неговият блясък е близък до този на кръглия диамант - брилянт, но поради обема в горната част на тази шлифовка изглежда като по-голям карат диамант, спрямо същата големина във форма брилянт. От двете страни на овалът са наредени бляскави багети, допълнени по края с фини брилянти. Великолепна изработка и красота на цели три форми на диаманта, събрани в един дамски пръстен! Потопете се блясъка и изяществото на това бижу и го изберете за себе си или за подарък. Този пръстен с диаманти е съчетание между годежен пръстен и халка в едно. Поради своята неповторима елегантна визия той може да бъде носен от дами на различна възраст и да бъде подарен като пръстен за рожден ден, пръстен за юбилей, пръстен за годишнина или друг повод. Пристига при Вас луксозно опакован и готов за подарък. Притежава сертификат за качество и произход, който гарантира неговата автентичност. Може да се съчетае с обеци с диаманти или висулка с диаманти от колекция Baguette. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Сертификат с №J235133243

J235133243

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута