SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Диамантен пръстен със син сапфир от бяло злато 14 карата

Диамантен пръстен от бяло злато със сапфир 2.08 карата

Референтен №  YZ0019092

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 827 лв.1 553 лв.

Пръстен от бяло злато със сапфир и диаманти
14 карата 1,94 грама
0.11 карата Диаманти
Е-F SI цвят / чистота
1.97 карата Сапфир


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен от 14к бяло злато с диаманти и сапфир. Спфиръте рядък скъпоценен камък с необикновен син цвят. Един от най-предпочитаните скъпоценни камъни.. Прекрасният му цвят допринася за това да бъде толкова търсен и желан скъпоценен камък. Ако търсите годежен пръстен със сапфир, Вашата половинка ще се влюби в този модел пръстен. Той се отличава с тънка халка от 14k бяло злато, бели диаманти и великолепен сапфир в правоъгълна форма в наситен и спиращ дъха цвят. Този красив златен пръстен може да бъде подарен за годишнина, рожден ден или друг повод. Пръстенът със син сапфир ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J236148578

J236148578

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута