SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Модел дамски златен пръстен с камъни от естествен произход

Диамантен пръстен от розово злато с розов сапфир 1.61 карата

Референтен №  YZ0019089

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 772 лв.1 506 лв.

Пръстен от розово злато с розов сапфир и диаманти
14 карата 1,94 грама
0.11 карата Диаманти
Е-F SI цвят / чистота
0.50 карата сапфир


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Розовото злато, което се усеща меко на кожата, белите диаманти, които блестят нежно и ефирно, и пленителният розов сафир в правоъгълна форма са в перфектна симбиоза в този модел златен пръстен. Розовият сафир е скъпоценен камък, който носи мир и хармония на притежателя си и предразполага към хармонични любовни отношения. Този диамантен пръстен с розов сафир е елегантен и изискан избор, както за подарък, така и за дами, които желаят да се възнаградят за своите лични и професионални успехи. Пръстенът от розово злато е чудесен избор за жени, които търсят бижута с по-топло усещане.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J235690506

J235690506

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута