SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Дамски пръстен от бяло злато със син топаз и диаманти

Диамантен пръстен с Небесен Топаз 1.01 карата

Референтен №  YZ0015123

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

4 295 лв.3 006 лв.

Пръстен от бяло злато
18 карата 2.82 грама
0.11 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.13 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.77 карата Sky Topaz

Представяме ви един изискан и елегантен диамантен пръстен от бяло злато със син топаз, който е част от нашия каталог със златни пръстени. Този пръстен е истинско произведение на изкуството и предлага безупречна комбинация от качество, стил и красота. Изработен от висококачествено бяло злато 18 карата, този пръстен е специално създаден за да бъде носен с гордост и да привлича вниманието към вашата ръка. Сред блестящите диаманти е поставен прекрасен Sky Topaz, който е с тегло от 0.77 карата. Sky topaz е скъпоценен камък с небесно син цвят, който излъчва свежест и красота. Пръстен с топаз от този вид е перфектен избор за жени, които ценят уникалността и естествената красота. Този диамантен пръстен от бяло злато е идеалният аксесоар за специални поводи и събития. Носете го с увереност и ще бъдете в центъра на вниманието със своя изискан и неповторим стил. Разгледайте нашия каталог със златни пръстени и открийте още много прекрасни модели, които съчетават лукс и красота. Всяко бижу в нашия каталог е подбрано с внимание към детайлите и отговаря на най-високите стандарти на качество. Изберете своя златен пръстен и нека той стане символ на вашия стил и изящество.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02084152

R02084152

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута