SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамски диамантен пръстен с Розов сапфир 2.14 карата

Диамантен пръстен с Розов сапфир 2.14 карата

Референтен №  YZ0018150

Наличност:  С поръчка

3 973 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 3.48 грама
0.33 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
1.81 карата Розов Сапфир

Харесвате ли бижута с естествени цветни скъпоценни камъни? Представяме Ви един шедьовър на природата - розовият сапфир! Сапфирът е един от най-високо ценените камъни, сред кралски особи и известни личности, а когато е в рядко срещан цвят, това го прави още по-желан и предпочитан. Този златен дамски пръстен със сапфир в розов цвят е изящен завършек на дамската ръка и прекрасно допълнение на нейния тоалет. Много нови модели дамски пръстени са вдъхновени от миналото и този е един от тях. Пръстенът също така е инкрустиран с 0.33 карата диаманти, които придават допълнителна доза блясък и красота. Диамантите са с F цвят и SI чистота, което гарантира тяхната безупречна, качествена и сияйна визия. Съчетавайки изисканият дизайн с висококачествените материали и блестящите камъни, този златен дамски пръстен е перфектният начин да изразите своята уникалност и да създадете незабравими спомени.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089417

R02089417

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута