SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Пръстен с топаз и диаманти 1.22 карата

Пръстен бяло злато с диаманти и London Blue Topaz 1.22 карата

Референтен №  YZ0019071

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 631 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти и London Blue Topaz
14 карата 2,05 грама
0.19 карата Диаманти
Е/F VS/SI цвят / чистота
1.03 карата London Blue Topaz


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен с диаманти и прелестен син топаз в изключително редкия син цвят - London Blue Topaz. Пръстенът със син топаз е великолепен избор за дами с воден зодиакален знак. Топазът 1.03 карата и е поставен сред блестящи бели диаманти с общ карат 0.19, които придават уникален блясък на пръстена. Този модел пръстен е изработен от бяло злато 14 карата с тънка златна халка. Деликатен и модерен дамски пръстен, подходящ за подарък по случай годишнина или друг повод. Всички бижута на Shemay diamond пристигат при Вас луксозно опаковани и придружени със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J246568320

J246568320

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута