SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Диамантен пръстен с рубин, изработен от бяло злато с тънка златна халка.

Пръстен от бяло злато с рубин и диаманти 0.81 карата

Референтен №  YZ0018180

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 120 лв.2 496 лв.

Пръстен от бяло злато с рубин и диаманти 
14 карата 3,02 грама
0.26 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.55 карата Рубин


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен от бяло злато с диаманти и рубин. Пръстен с рубин в капковидна форма, който блести сред диаманти в един от най-белите диамантени цветове - F. Рубинът е кралски камък с мощна енергия и който притежава пръстен с рубин или друго рубинено бижу е зареден със сила, бистър ум и решителност. Тук рубинът е в най-яркият си и рядко срещан цвят, наречен "гълъбова кръв". Той е наситено червен и огънят, който притежава приковава погледа мигновено. Този тънък златен пръстен е едновременно нежен и царствен. Той е прекрасен избор за дами с предпочитание към цветните скъпоценни камъни, които искат да носят такъв ежедневно. Пръстенът с рубин е подходящ и за годежен пръстен и ще бъде оценен подобаващо от жена, която е любител на червения цвят - цветът на страстта и любовта. Всяко диамантено бижу на Shemay diamond пристига при Вас в луксозна кутия, придружено със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Сертификат с №J239464738

J239464738

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута