SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Пръстен жълто злато с диаманти и жълт сапфир, изработен от 14 карата злато

Пръстен от жълто злато с диаманти и жълт сапфир 6.49 карата

Референтен №  YZ0018803

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

6 762 лв.5 072 лв.

Пръстен от жълто злато с жълт сапфир и диаманти
14 карата 3.43 грама
0.32 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.16 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
6.01 карата Жълт сапфир


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Уникален златен пръстен със сапфир в яркожълт цвят и бели диаманти. Дамски диамантен пръстен, изработен от 14 карата жълто злато. Жълтият сапфир с големина 6.01 карата е заобиколен от блестящи брилянти, които подчертават уникалният му блясък и цвят. От двете му страни са поставени по два диаманта в правоъгълната форма багет, които добавят разкош към бижуто и допринасят за уникалната му визия. Този впечатляващ дамски пръстен с диаманти и сапфир е част от предложенията за модели дамски пръстени с камъни от естествен произход, които ще откриете в Shemay Diamond бутик. Пръстенът ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход. 

Това бижу се изработва по модел специално за Вас. След като продукта е готов, ще бъде сертифициран в Iternational Diamond Laboratory (IDL) и ще му бъде издаден Сертификат.

Сертификат за бижута
Всички бижута на Shemay Diamond са придружени със Сертификат за качество и произход, съобразен спрямо GIA 4Cs Grading Method. Shemay Diamond работи със специално избрани диаманти с перфектна шлифовка и високо качество.

Повече за метода на оценяване на диамантите научете тук: 4Cs Сертификат

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута