SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Дамски златен пръстен жълто злато с рубин и диаманти

Пръстен от жълто злато с рубин и диаманти 1.32 карата

Референтен №  YZ0018077

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 900 лв.2 730 лв.

Пръстен от жълто злато
14 карата 3,32 грама
0.28 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
1.04 карата Рубин

Дамски пръстен от жълто злато 14 карата с диаманти 0.28 карата и рубин с големина 1.04 карата. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Пръстен с рубин в наситено червеният цвят, наречен "гълъбова кръв". Пръстенът е изработен от 14 карата бяло злато. Аленият цвят на рубина е подчертан от цели 0.28 карата бели диаманти. Трите най-скъпоценни цветни камъка са рубин, син сапфир и смарагд/изумруд. Те са вечни и класическите модели пръстени, обици и висулки, които се изработват с тях също са вечни и неостаряващи. Тези модели не се влияят от модните тенденции. Те са царствени и всяка дама, която се докосне до такъв златен пръстен с рубин, сапфир или смарагд усеща полъхът от миналото, величието на кралиците. Този пръстен с рубин ще бъде носен с гордост и ще дарява със сила и увереност жената, която го притежава. Перфектен избор за годежен пръстен с рубин или за рубинена сватба. Бижуто пристига при Вас в  луксозна опаковка, със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Сертификат с №J237548085

J237548085

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута