SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Пръстен розово злато с рубини и диаманти

Пръстен от розово злато с рубини и диаманти 1.14 карата

Референтен №  YZ0016521

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 955 лв.3 164 лв.

Пръстен от розово злато
18 карата 3.10 грама
0.29 карата Диаманти
Е SI цвят / чистота
0.85 карата Рубини

Дамски модел златен пръстен, изработен от 18 розово злато с рубини 0.85 карата и диаманти 0.29 карата.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен от злато с естествени рубини и диаманти. Двоен пръстен от розово злато 18 карата с алени рубини и блестящи диаманти. Дизайнерски изработка за дами, които предпочитат различни бижута. Рубинът е камъкът на любовта. Със своя ярко червен цвят, той символизира страстта и огъня. Изключително подходящ е за огнените зодии и хармонично се съчетава с най-мощният скъпоценен камък - диамантът. Рубините на този златен пръстен са в капковидна форма, а диамантите в кръгла. Това съчетание създава фин пръстен с флорални елементи, загатващи за красотата на природата и най-вече за цветовете на есента. Розовото злато е все по-предпочитано като алтернатива на жълтото, заради мекия си нюанс, който нежно се слива с цветът на кожата. Този модел дамски диамантен пръстен ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат, гарантиращ автентичността му. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Сертификат с №J236485961

J236485961

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута