SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Пръстен от бяло злато с диаманти и син сапфир във форма капка 0.42 карата

Пръстен със сапфир и диаманти 0.42 карата

Референтен №  YZ0017799

Наличност:  С поръчка

1 582 лв.

Пръстен от бяло злато със син сапфир във капковидна форма и бели диаманти.
14 карата 2.22 грама
0.06 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.36 карата Сапфир

Пръстен със сапфир и диаманти, изработен от бяло злато 14 карата.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Красив и нежен златен пръстен със сапфир и диаманти. Сапфирът е в капковидна форма и наситено син цвят. Този диамантен пръстен е изработен от 14 карата бяло злато. Той е перфектен избор ако търсите тънък златен пръстен с класическа визия и цветен скъпоценен камък. В нашия каталог ще откриете разнообразие от дамски златни пръстени с диаманти, сапфири, рубини и други цветни скъпоценни камъни. Бижутата на Shemay diamond са придружени със сертификат за качество и произход и пристигат при Вас луксозно опаковани.

Това бижу се изработва по модел специално за Вас. След като продукта е готов, ще бъде сертифициран в Iternational Diamond Laboratory (IDL) и ще му бъде издаден Сертификат.

Сертификат за бижута
Всички бижута на Shemay Diamond са придружени със Сертификат за качество и произход, съобразен спрямо GIA 4Cs Grading Method. Shemay Diamond работи със специално избрани диаманти с перфектна шлифовка и високо качество.

Повече за метода на оценяване на диамантите научете тук: 4Cs Сертификат

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута