SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМО
Сапфирен пръстен с феноменален цвят, съчетан с диаманти върху бяло злато

Пръстен със сапфир и диаманти 1.08 карата

Референтен №  YZ0017087

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 760 лв.1 408 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 1.75 грама
0.08 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
1.00 карата Сапфир

Представяме Ви този фин и елегантен модел дамски златен пръстен със сапфир и диаманти. Изработен от 14 карата бяло злато, с тънка и фина халка, обсипана с блестящи диаманти и син сапфир в най-наситен цвят, поставен в центъра този диамантен пръстен е съчетание между нежност и изтънченост. Цветът на синия сапфир може да варира от светло до тъмно син, а най-желаните са тези с наситен и равномерен цвят. Качеството на синият сапфир се оценява, според неговата цветова наситеност, чистота, размер и обработка.Сините сапфири се свързват с множество символи и легенди. Те се считат за символ на истина, мъдрост и духовност. Смята се, че носят щастие, спокойствие и защита на притежателя си. Скалата на Моос ги поставя на второ място по устойчивост, след диамантите. Син сапфир, рубин, изумруд и диамант са най-предпочитаните скъпоценни камъни, сред кралски особи от векове насам. Те са били вграждани в корони и одежди. В 21 век имаме възможност да се докоснем лично до тези съвършенства на природата и да украсим ежедневието си с истински скъпоценности! Изберете този дамски пръстен със сапфир и заблестете с царствена осанка!


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02070577

R02070577

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута