SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМО
Уникален пръстен от бяло злато с диаманти и сапфир 2.80 карата

Пръстен със сапфир и диаманти 2.80 карата

Референтен №  YZ0016206

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 312 лв.2 583 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 4.12 грама
0.15 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
2.65 карата Сапфир

Пръстен със сапфир и диаманти, изработен от 14 карата бяло злато. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен със сапфир и бели диамантИ. Синият сапфир е кралски камък с мощни енергийни свойства. Той символизира истината и има свойството да предпазва притежателя си. Подходящ е за годежен пръстен (пръстенът на Кейт Мидълтън е със сапфир и диаманти), за подарък за годишнина, особено за Сапфирена сватба (45 години), за рожден ден или сватбен ден. Елегатно бижу, което приковава погледът и омагьосва с обаяние - сапфирен пръстен с диаманти е олицетворение на женственост и царствена осанка. С този златен пръстен със скъпоценни камъни неминуемо ще заблестите!

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02069977

R02069977

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута