SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМО
Диамантен пръстен със смарагд

Пръстен със Смарагд и диаманти 0.89 карата

Референтен №  YZ0017084

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 990 лв.1 592 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 1.70 грама
0.08 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
0.81 карата Смарагд

Нежен дамски пръстен със зелен камък - смарагд, също познат като изумруд или емералд, допълнен с бели диаманти от най-високо качество. Този емблематичен модел украсява дамските ръце от години и се смята за класика в света на бижутата с цветни скъпоценни камъни. Изумрудът, също както сапфирът и рубинът се нарежда веднага след диаманта по скъпоценност. Отличава се с наситено зеленият си цвят и носи спокойствие и сила на своя притежател. Този пръстен с изумруд е изработен от 14 карата бяло злато. В центърът му е поставен смарагд с големина 0.81 карата, заобиколен от диаманти в E и F цвят с общ карат 0.08. Тънък модел пръстен с нежна халка и прибран захват, подходящ за подарък. Деликатен златен пръстен, който за в бъдеще може да се допълни с обици и колие със смарагди и да се превърне в мечтан комплект. Свържете се с наш представител и уговорете индивидуална среща с експерт на място в магазин за бижута Shemay Diamond и ще получите индивидуална консултация и предложение.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02070576

R02070576

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута