SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Дамски златен пръстен 18 карата злато от уникална колекция с диаманти, цитрин и аметисти

Пръстен с Аметист, Цитрин и Диаманти 7.32 карата Limited Edition

Референтен №  YZ0016538

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

8 700 лв.6 525 лв.

Пръстен от жълто злато
18 карата 7.45 грама
0.32 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
6.00 карата Аметист
1.00 карата Цитрин

Този златен пръстен с аметист, цитрин и диаманти е истинска перла в короната на нашите колекции. Бижу за ценители с усет към детайла - дамски пръстен от лимитираната серия на Shemay diamond! Изработката на този пръстен от жълто злато е феноменална. 18 карата злато приютява шест броя аметисти и един цитрин, обработени в една от най-трудните шлифовки - кабушон. В съчетание с висококачествени диаманти в един от най-белите цветове, създават формата на нежно цвете. Този диамантен пръстен с флорален дизайн е толкова ефирен, лек, нежен и закачлив, че изпълва сетивата на всяка дама с дъх на пролет. Пръстенът с форма на цвете е подходящ избор за абитуриентски бал, Св. Валентин, 8 март или друг повод, на който да заблестите. Уникален подарък, който ще бъде оценен и ще накара дамата, която го получи да сияе от щастие! Изберете своя пръстен от нашия каталог и се насладете на красотата и блясъка, които ще ви донесе. Нека този пръстен стане символ на вашата уникалност и стил.


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02084156

R02084156

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута