SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Красота, изящество и стил в едно - пръстен от бяло злато с жълт сапфир и диаманти

Пръстен с диаманти и жълт Сапфир 7.87 карата

Референтен №  YZ0018195

Наличност:  С поръчка

3 306 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.74 грама
0.17 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
7.70 карата Жълт сапфир

Дамски златен пръстен със сапфир във феноменален жълт цвят с впечатляващ карат! Този пръстен с голям камък е истинска скъпоценност и блян за всяка дама, която е пленена от красотата на бижутата с цветни скъпоценни камъни и диаманти. От двете страни на сапфира са поставени по три бели диаманта с брилянтна форма, които допълват и подклаждат огъня на жълтия сапфир! Два от най-скъпоценните камъка на света, поставени върху халка от 14 карата бяло злато, комбинират в себе си спомен от миналото и модерен дизайн на съвременно бижу с комфортен захват. Този пръстен е идеален избор за специални поводи и ще бъде незабравим подарък за вашия любим човек. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089434

R02089434

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута