SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Тънък дамски пръстен с диаманти и морганит

Пръстен с диаманти и Морганит розово злато 1.48 карата

Референтен №  YZ0017090

Наличност:  С поръчка

3 028 лв.

Пръстен от розово злато
14 карата 2.95 грама
0.05 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
0.10 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота
1.33 карата Морганит

Представяме Ви този фин дамски пръстен бяло злато с диаманти и морганит. Изработката е лека, нежна и изискана, а златото 14 карата. Морганитът е скъпоценен камък от семейството на берилите. С характерния си нежно розов цвят той много прилича на розов диамант, което го прави изключително предпочитан и популрен. Цветът на морганита може да варира от светло розов до наситено розов, като по-наситените цветове се считат за по-ценни. С блясъка си отразява прекрасно светлината и прави всяко бижу, на което е монтиран истинска ценност и пир за окото. Този женствен и красив модел пръстен е перфектното бижу за дами, които обичат изискани и феерични тоалети. Пасва идеално и се съчетава чудесно с обици и колиета от бяло злато с диаманти от класическа серия и може да се превърне в луксозен акцент във Вашето ежедневие. В случай, че сте се влюбили в нашия пръстен от бяло злато с морганит и диаманти или сте го харесали за подарък, не се колебайте да направите Вашата поръчка през сайта или да се свържете с нас по телефона. Всяко бижу, поръчано от Shemay diamond пристига в лускозна опаковка, придружено с индивидуален сертификат. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02070407

R02070407

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута