SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Диамантен пръстен със сапфир в розов цвят, поставени върху тънка златна халка от бяло злато.

Пръстен с розов сапфир и диаманти 1.80 карата

Референтен №  YZ0019118

Наличност:  С поръчка

2 904 лв.

Пръстен от бяло злато с Розов Сапфир и диаманти
14 карата 2.75 грама
0.33 карата Диаманти
Е-F SI цвят / чистота
1.47 карата Розов Сапфир


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Нежен дамски пръстен от бяло злато с диаманти и прекрасен розов сапфир. Пръстен със сапфир е мечта за много дами, поради здравината и скъпоценността на камъка, а когато е розов - той става още по-ценен и желан. В този красив златен пръстен погледът се приковава от неотразимият блясък на розовия сапфир, а диамантите му придават неповторим завършек и го превръщат в бленуван златни пръстени с естествени камъни за голяма част от дамите. Поради своя класически дизайн и тънка златна халка от бяло злато, този модел пръстен е подходящ, както за пръстен за подарък по различни поводи, така и за най - специалният женски златен пръстен, а именно - годежен пръстен. Бижуто ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружено със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J231064649

J231064649

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута