SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Дамски пръстен с великолепен танзанит, допълнен с бели диаманти с брилянтна форма

Пръстен с танзанит и диаманти 0.55 карата

Референтен №  YZ0018023

Наличност:  С поръчка

2 069 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.18 грама
0.13 карата Диаманти
F SI цвят / чистота
0.42 карата Танзанит
Луксозен пръстен с искрящо бели диаманти и един от най-рядко срещаните цветни скъпоценни камъни - танзанит. Танзанитът е изключително рядък и се намира само в една област на Танзания. Цветът му е синьо - виолетов, като има полихромно свойство и се променя в зависимост от ъгъла или светлината, под които се гледа. Уникалната цветова гама на танзанитът, яркият блясък на диамантите и бялото злато създават усещане за вечност и хармония. Този модел златен пръстен с танзанит в овална форма е отличен избор за специални поводи и ще бъде чудесен подарък за любимия човек. 


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089416

R02089416

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута