SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Различен модел златен пръстен за жена с диаманти, изработен от бяло злато и подходящ за брачна халка

Диамантена халка от бяло злато 0.18 карата

Референтен №  YZ0017410

Наличност:  С поръчка

1 919 лв.1 439 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти и интересен дизайн
14 карата 2.85 грама
0.18 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен тип халка, изработен от 14 карата бяло злато с естествени диаманти. Този златен пръстен се отличава с интересен дизайн. По краищата на златната халка бялото злато е обработено под формата на фини топченца, които добавят допълнителен блясък на бижуто. Диамантите са в брилянта форма с различна големина, а между тях отново присъстват блестящи кръгли елементи от злато. Интересен модел пръстен с различна визия и запомняща се изработка, който би могъл да се превърне в прелестна брачна халка за дамите с по-изтънчен вкус или в запомнящ се подарък по прекрасен повод. Както всички бижута на Shemay diamond, така и този пръстен от бяло злато ще пристигне при Вас в луксозна кутия, придружен със сертификат, удостоверяващ неговото качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089404

R02089404

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута