SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Диамантен пръстен тип халка от жълто злато 0.23 карата

Диамантен пръстен тип халка от жълто злато 0.23 карата

Референтен №  YZ0019056

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 940 лв.

Пръстен от жълто злато с диаманти
14 карата 1,42 грама
0.23 карата Диаманти
E-F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен тип халка с диаманти, изработена от 14 карата жълто злато с бели диаманти с общ карат 0.23. Тази халка от жълто злато е обсипана с красиви брилянти до половината и комфортен златен ринг от долната страна. Халката е подходяща за сватбен пръстен/брачна халка и стои елегантно в комбинация с диамантен годежен пръстен. Ако търсите тънък златен пръстен за нежна дамска ръка, това е подходящ модел. Диамантеният пръстен ще пристигне при Вас в луксозна кутия, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J231379569

J231379569

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута