SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамски пръстен от бяло злато със сърце от диаманти 0.13 карата

Златен пръстен сърце от бяло злато с диаманти 0.13 карата

Референтен №  YZ0019082

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 956 лв.

Пръстен сърце от бяло злато с диаманти
14 карата 2,51 грама
0.13 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Кокетен дамски златен пръстен сърце от бяло злато с диаманти. Тънък пръстен от бяло злато с полиран завършек на халката и прелестно диамантено сърце на две нива, което блести ярко като слънце. Диамантите в този пръстен са от най-високо качество. Поставени са във форма на сърце и са с общ карат 0.13. Този диамантен пръстен от бяло злато е подходящ за годежен пръстен сърце и е перфектният начин да покажете любовта си. Пръстенът сърце от диаманти е също чудесен избор като подарък за деня на влюбените Св. Валентин, както и емблематичен модел пръстен за годишнина. Златният пръстен с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна опаковка със сертификат.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J248203628

J248203628

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута