SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Разкошен златен пръстен от колекция Fantasy във форма на цвете с пет диаманта

Нежен пръстен от бяло злато с диаманти 0.21 карата

Референтен №  YZ0016096

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 971 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 3,07 грама
0.04 карата Диаманти
E/F SI цвят / чистота
0.17 карата Диамант
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Ефирен, блестящ и завладяващ е този диамантен пръстен цвете от бяло злато. Фина изработка с внимание към детайла и два вида обработка на бялото злато - полирано и матирано злато. Диамантите са пет на брой, като централният е с големина 0.17 карата и останилите четири диаманта са с общ карат 0.04 карата. Този модел дамски златен пръстен е изработен от 14 карата бяло злато. Халката му е полирана, а вътрешната част на цветето е с матирано злато, което придава още по-интересен вид на бижуто. Подходящ е за подарък или за годежен пръстен цвете, койро символизира новото начало и красотата на любовта. Към този модел пръстен можем да Ви предложим красиви диамантени обеци и висулка с диаманти, като допълнение към комплекта в същата форма и дизайн. Диамантеният пръстен е придружен със сертификат за качество и произход и пристига при Вас в луксозна опаковка. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J241291981

J241291981

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута