SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМО
Годежен пръстен жълто злато с камъни диаманти

Пръстен жълто злато с диаманти 0.18 карата

Референтен №  YZ0015001

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 940 лв.1 455 лв.

Пръстен от жълто злато с диаманти
14 карата 2.80 грама
0.18 карата Диаманти
Е/F VS/SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Диамантен пръстен от жълто злато 14 карата. Дамски годежен пръстен капка с естествени диаманти 0.18 карата. Нежна капковидна форма с тънка златна халка, обсипана с диаманти. Този женски златен пръстен с диаманти е подходящ за годежен пръстен, пръстен за подарък на жена по специален повод. В нашите каталози ще откриете безброй модели дамски златни пръстени с диаманти от бяло, жълто и розово злато. Всички бижута на Shemay diamond пристигат при Вас в луксозна опаковка и придружени със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02059944

R02059944

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута