SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Годежен пръстен от бяло злато с три диаманта 0.08 карата

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.08 карата

Референтен №  YZ0013221

Наличност:  С поръчка

1 641 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
18 карата 1.50 грама
0.08 карата Диаманти
E/F VS/SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Тънък и фин златен пръстен с три диаманта с общ карат 0.08. Дамски златен пръстен от бяло злато 18 карата. Този модел пръстен с три диаманта се нарича "трия" и символиката в него е "диамантени вчера, днес и утре". Всеки ден да бъде блестящ и да ни носи успех, любов и сила, каквато диамантите носят със себе си. Тези огнени скъпоценни камъни са най-здравите в Природата и притежават силен заряд, който даряват на човекът, който ги носи в своите бижута. Поради своето значение диамантеният пръстен с три диаманте е иделаният подарък за ново начало, абитуриентски бал, абсолвентсни бал, пръстен за годишнина или пръстен за годеж. Моделът е насочен към дамите с вкус към фините и нежни бижута. Пръстенът пристига при Вас луксозно опакован и придружен със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02051105

R02051105

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута