SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Диамантен годежен пръстен от бяло злато

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.07 карата

Референтен №  YZ00016360

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 628 лв.1 221 лв.

Пръстен от бяло злато
14 карата 2.21 грама
0.07 карата Диаманти
Е/F VS/SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен бяло злато с диаманти 0.07 карата. Красив модел пръстен с диаманти цена и качество в едно, с който всяка дама ще се чувства истински специална. Пръстенът е създаден с внимание към детайла, като в центърът му са поставени диаманти с общ карат 0.07 плътно един до друг, създавайки визията на един цял диамант с по-голям карат. Елегантен пръстен капка с нежна златна халка, изработен от 14 карата злато, подходящ за годежен пръстен или подарък. Ако търсите нежен годежен пръстен с диаманти - този модел е прекрасен избор! Пръстенът пристига при Вас в луксозна кутия, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02084154

R02084154

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута