SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Тънък златен пръстен с диаманти, подходящ за венчален пръстен

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.08 карата

Референтен №  YZ0013344

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 587 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 3,50 грама
0.08 карата Диаманти
E-F VS-SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски златен пръстен от бяло злато с диаманти с естествен произход. Тънък златен пръстен с елегантен дизайн и нежна златна халка, който приляга плътно по дамския пръст и носенето му е изключително комфортно. Този комфортен и същевременно бляскав модел е подходящ за годежен пръстен. Изработен е от 14 карата висококачествено бяло злато и украсен с блестящи диаманти с общ карат 0.08. Ако търсите пръстен от бяло злато с диаманти, който да бъде удобен за носене в ежедневието и да се съчетава успешно с други бижута - този модел златен пръстен е отличен избор! Ще пристигне при Вас опакован луксозно и готов за подарък. Притежава сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02051538

R02051538

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута